Op vrijdag 26 maart 2021 organiseren Studio GRZ (drs. Arnold Jongenburger & dr. Roland van Peppen) en Roessingh Research & Development (RRD; prof. dr. Hans Rietman & dr. Lex van Velsen) in het FIGI-theater in Zeist gezamenlijk de themadag: Technologie, ouderen en revalidatie: een goede combinatie? 

Technologie, ouderen & revalidatie

Het gebruik van technologie en eHealth in de revalidatie wordt steeds vaker gezien als dé oplossing voor de toekomst, maar in de praktijk komen we het nog maar zelden tegen. Een veel gehoord statement is dat die moderne technologie niet bruikbaar is voor revaliderende ouderen. Of dat de meerwaarde van deze toepassingen onbekend is. Maar is dit wel zo?

Roessingh Research & Development (RRD) is binnen Nederland een toonaangevende organisatie op het gebied van technologie, eHealth en revalidatie. RRD ontwikkelt nieuwe toepassingen en onderzoekt de effectiviteit en de beste manier om deze nieuwe werkwijzen te implementeren in de praktijk.

Deze dag is gericht op revalidatieprofessionals, management, bestuur en andere belangstellenden uit zowel de geriatrische revalidatie (GRZ) als de medisch-specialistische revalidatie (MSR).
U kunt meepraten, nieuwe kennis opdoen, inspirerende voorbeelden horen en samenwerkingscontacten opdoen; kortom een inspirerende dag om bij te zijn.

Programma themadag

Het concept-programma krijgt vorm. Wijzigingen in het programma (sprekers, thema’s) kunnen zich nog voordoen. Sprekers zijn of worden uitgenodigd. De dag start met een inloop met koffie/thee vanaf 9.30 uur en duurt van 16.00-17.00 uur, inclusief netwerklunch en afsluitende borrel.
De themadag bevat vier keynote lezingen, vier mini-symposia met elk drie sprekers en een plenair debat. Tijdens de pauzes kunt u in de Theater Foyer een bezoek brengen aan technologie-informatiestands en partners uit het bedrijfsleven.

Keynote sprekers

Mini-symposia

Tussen de keynote-sessie kunt u participeren in twee van de vier mini-symposia. De keuze hiervoor maakt u op de dag zelf. Elk mini-symposium wordt ingevuld door drie sprekers. De mini-symposia zijn:

Accreditatie

Accreditatie voor deze themadag is aangevraagd voor specialisten ouderengeneeskunde en revalidatieartsen.

Inschrijven themadag

Schrijf nu in voor deze themadag.
Kosten: € 250,- euro incl. BTW.
U kunt zich hier inschrijven.
Bij het afrekenen kunt u met iDEAL betalen of kiezen voor een overboeking. In dat laatste geval krijgt u een factuur toegestuurd.

Locatie

Theater Figi is een multifunctionele vergader-, evenementen- en congreslocatie in het hart van Nederland. Het derde generatie familiebedrijf staat al 150 jaar voor gastvrijheid en onderscheidt zich door de warme en stijlvolle sfeer waarin u zich direct thuis zult voelen.
Adres: Het Rond 2, 3701  HS Zeist.