Projectmanagement met Impact

Projectmanagement met impact

Veel organisatieverbeteringen worden projectmatig aangepakt. Dit kan door een verbetering klein, als pilot, te beginnen en wanneer deze succesvol is verder uit te breiden naar andere delen van de organisatie. Sommige projecten vragen echter om een meer gedegen en doordachte aanpak. Welke aanpak u ook kiest de ervaren programma- en projectmanagers van Studio GRZ kunnen u daarbij (tijdelijk) ondersteunen.

Studio GRZ ondersteunt directie/management van GR-organisaties bij vraagstukken rondom de externe en regionale positionering en de toekomstbestendigheid van het eigen GR-aanbod. Ook ondersteunen de ervaren programma- en projectmanagers van Studio GRZ bij het verder ontwikkelen van de GR-organisatie/-afdeling.
Zij doen dit door het programma- en projectmanagement van de door jullie gewenste verbeterprojecten uit handen te nemen. U vervult daarbij de rol van opdrachtgever en formuleert jullie doelstellingen. Studio GRZ neemt de projectorganisatie daarbij op zich. Uiteraard doen we dat op onze geheel eigen wijze.

Interim-management

Ook bent u bij Studio GRZ aan het juiste adres wanneer het managementvraagstuk groter is en er in uw organisatie behoefte is aan een ervaren GR-manager om tijdelijk de GR-afdeling onder zijn/haar hoede te nemen en verder te ontwikkelen. Een aantal aan ons verbonden senior GR-managers kan tijdelijk ingezet worden als interim-manager om het huidige management te ondersteunen bij inhoudelijke en bedrijfsmatige vraagstukken in uw GR-organisatie/-afdeling. Ook is het mogelijk om de leiding van de GR-afdeling tijdelijk bij een van onze interim-managers neer te leggen. De interim-managers worden vanuit Studio GRZ gedetacheerd en kunnen daarbij altijd aanspraak maken op alle specifieke GR-kennis die binnen Studio GRZ aanwezig is.

Wilt u gebruik maken van het projectmanagement of interim-management van Studio GRZ? Neem dan contact met ons op.

 

Informeer naar de mogelijkheden