GRZ Kwartet

Tijdens het Jaarcongres GRZ 2020 ontvingen alle deelnemers het ‘GRZ Kwartet’. Dit is een spel bedoeld als hulpmiddel voor het interdisciplinaire team om thema’s als cliëntgericht revalideren, doelgericht revalideren, revalidatieklimaat, interdisciplinair samenwerken etc. handen en voeten te geven. Elk kwartet heeft een uniek thema en bestaat uit 4 themakaarten die elk vertaald zijn naar een kleine actie die de revalidatieprofessional of het revalidatieteam kan uitvoeren.

U kunt het GRZ Kwartet nu ook zelf aanschaffen. Het is via de webwinkel van Studio GRZ te koop. U kunt de kwartetspellen hier bestellen (inclusief verzendkosten). Het wordt dan naar uw (bezorg)adres verstuurd.

De acht thema’s in het kwartetspel zijn:

 • Interdisciplinair samenwerken
 • Eten en drinken
 • Doelgericht werken
 • Doe eens iets geks
 • Oprechte vragen
 • Kunst en cultuur
 • Revalidatieklimaat 
 • Ken je revalidant

Je kunt het spel wat ons betreft op 3 manieren spelen:

 1. Ga gezellig kwartetten met jouw collega’s.
 2. Trek iedere ochtend een kaart en voer de actie uit die op de kaart staat. Als je die actie hebt uitgevoerd mag je de kaart apart leggen. Speel dit totdat je het complete kwartetspel hebt verzameld. 
 3. Je kunt het kwartetspel ook per thema (= één kwartet) spelen met het hele team. Kies elke maand een nieuw thema en pak elke week één kaart uit dat thema. In die week voert elk teamlid de actie uit die op de kaart staat. Aan het eind van de maand heeft elk teamlid de vier acties van het betreffende thema uitgevoerd. Wanneer je dit acht maanden achter elkaar doet, is het volledige kwartet gespeeld en laat je aan Studio GRZ weten wat het kwartetspel jullie heeft gebracht: info@studioGRZ.nl

Bestel nu. Zolang de voorraad strekt. Bestellen kun je hier

Tijdens het Jaarcongres GRZ 2020 ontvingen alle deelnemers het ‘Studio GRZ Kwartet’. Dit is een spel bedoeld als hulpmiddel voor het interdisciplinaire team om thema’s als clientgericht revalideren, doelgericht revalideren, revalidatieklimaat, interdisciplinair samenwerken etc. handen en voeten te geven. Elk kwartet heeft een uniek thema en bestaat uit 4 themakaarten die elk vertaald zijn naar een kleine actie die de revalidatieprofessional of het revalidatieteam kan uitvoeren.

Nu blijken een aantal organisaties met ons contact op te nemen met de vraag of dit kwartetspel te koop is. Het goede nieuws is dat dat vanaf vandaag mogelijk is. U kunt een kwartetspel hier via onze webwinkel bestellen en het wordt dan naar uw (bezorg)adres verstuurd.

Op dit moment zijn er nog kwartetspellen op voorraad.
De acht thema’s in het kwartetspel zijn:

Je kunt het spel wat ons betreft op 3 manieren spelen:

 1. Ga gezellig kwartetten met jouw collega’s.
 2. Trek iedere ochtend een kaart en voer de actie uit die op de kaart staat. Als je die actie hebt uitgevoerd mag je de kaart apart leggen. Speel dit totdat je het complete kwartetspel hebt verzameld. 
 3. Je kunt het kwartetspel ook per thema (= één kwartet) spelen met het hele team. Kies elke maand een nieuw thema en pak elke week één kaart uit dat thema. In die week voert elk teamlid de actie uit die op de kaart staat. Aan het eind van de maand heeft elk teamlid de vier acties van het betreffende thema uitgevoerd. Wanneer je dit acht maanden achter elkaar doet, is het volledige kwartet gespeeld en laat je aan Studio GRZ weten wat het kwartetspel jullie heeft gebracht: info@studioGRZ.nl   

Bestel nu. Zolang de voorraad strekt. Bestellen kun je hier