MANAGEMENTDAG Geriatrische Revalidatie

Op 5 juni 2019 organiseert Studio GRZ voor managers GRZ en hun specialist ouderengeneeskunde de MANAGEMENTDAG GRZ 2019.

We richten op deze dag de blik naar buiten. De externe ontwikkelingen die actueel en van belang zijn voor geriatrische revalidatie worden belicht en inspirerende ideeën uit GRZ-instellingen worden besproken en met elkaar bediscussieerd. Het programma is inclusief lunch en afsluitende netwerkborrel.

Klik hier voor het programma van de Managementdag GRZ 2019.

Bij het managen van geriatrische revalidatie vormt de manager GRZ vaak een tandem met de specialist ouderengeneeskunde. Daarom bieden we ook duo-tickets aan voor manager GRZ samen met zijn/haar specialist ouderengeneeskunde.

De MANAGEMENTDAG vindt op 5 juni 2019 van 10.00 – 16.00 uur plaats in de Gertrudiskapel. Deze locatie bevindt zich in congrescentrum In De Driehoek in Utrecht. Er is plaats voor max. 100 deelnemers. Wilt u erbij zijn? Schrijf dan snel in. Inschrijven kan met een duoticket of met een soloticket.

Wilt u zich als Manager-GRZ samen met uw specialist ouderengeneeskunde inschrijven? Bestel hier uw duoticket (prijs 349,- euro exl. BTW).
Wilt u zich als Manager-GRZ met een soloticket inschrijven (prijs 199,- euro excl. BTW)? Klik dan hier.

Managers die zich hebben ingeschreven voor de ‘MASTERCLASSES MANAGERS GRZ‘ krijgen gratis toegangtot deze managementdag op 5 juni 2019.

Meer informatie over de 5-daagse ‘MASTERCLASSES MANAGERS GRZ, Vooruitkijken, vernieuwen en (jaar)plannen maken voor managers in de geriatrische revalidatie’ vindt u hier. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Wij hopen u op 5 juni 2019 op de MANAGEMENTDAG GRZ 2019welkom te mogen heten,
Arnold Jongenburger & Roland van Peppen, Studio GRZ