Expedities GRZ: nog 15 dagen, nog 15 plaatsen

Over 15 dagen vinden weer nieuwe Expedities GRZ plaats. Op 11 oktober. Er zijn op dit moment nog 15 plaatsen beschikbaar. De inschrijving sluit bij 50 deelnemers. In de Kempenhof (Valkenhof) in Valkenswaard bent u van harte welkom.

In de ochtend leidt Jolanda van Haastregt een Expeditie in over zorgpaden. De Expeditie ‘Op weg naar een Zorgpad‘ helpt u uw eigen zorgpad te bespreken en met de deelnemers op zoek te gaan naar het ideale zorgpad.

In de middag schetsen Marjolijn van Doesburg & Michel Bleijlevens hoe bij Vitalis de Client Journey is vormgegeven. Hierbij wordt toegelicht hoe de Multidisciplinaire Intake (MDI) een waardevolle toevoeging is voor het revalidatietraject.

Heeft u ook ideeën over zorgpaden, client journeys & MDI? Denk dan mee. Neem uw inspiratie mee. En verbeter uw eigen zorgpad en/of intakeprocedure. U en uw instelling gaan er zeker van profiteren. Heeft u interesse? U leest hier meer informatie over de Expedities. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt zich hier aanmelden.