GRZ-teams en management Attent spreken Ambitie 2018 uit

De GRZ-teams van de Attent (regio Arnhem) van de locaties Intermezzo en Regina Pacis hebben de vierdaagse incompany-training Het Team Aan Zet: interdisciplinair samenwerken in de geriatrische revalidatie afgerond. Beide teams en management hebben ambities uitgesproken hoe zij de GRZ-koers van 2018 binnen Attent graag zien. Die inzichten zaten dichtbij elkaar. De training heeft veel bewustzijn opgeleverd en er is een duidelijke focus aangebracht. Wij hebben er vertrouwen in dat er binnen Attent verbeterslagen gemaakt gaan worden bij het aanbieden van eenduidige geriatrische revalidatie. De deelnemers en het management hebben de cursus hoog gewaardeerd. En ook wij kijken terug op leuke dagen in samenwerking met deze welwillende professionals. Wij kregen op de evaluatieformulieren terug dat het een ‘laagdrempelige training’ was, ‘praktisch zeer goed toepasbaar’, ‘veel inspirerende voorbeelden over revalidatieklimaat’, ‘prikkelend & interactief’, ‘to-the-point en goede sfeer’, ‘goed aansluitend op vragen uit de groep’. Wij zijn tevreden met het resultaat tot nu toe. Wij wensen beide locaties veel succes bij het uitvoeren en implementeren van de gekozen koers en thema’s.
Wilt u meer weten over deze incompany-training? Wilt u uw team ook trainen? Klik dan hier