Nieuw Revalidatieklimaat in 6 GRZ-instellingen

Vrijdag 8 september 2017 is wederom een cursus ‘DOE HET ZELF, revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’ succesvol afgerond. De 6 GRZ-teams van Land van Horne, Zuyderland, Solis, De Zorggroep, ZGAO en Spectrum hebben de afgelopen maanden in overleg met hun management een nieuw revalidatieklimaat in hun instelling ingevoerd. Op de laatste cursusdag hebben zij het resultaat aan elkaar getoond en van de cursusleiding de laatste tips meegekregen om de ingeslagen weg te kunnen blijven continueren.

Deze samenwerkingscursus GERION / STUDIO GRZ heeft nu drie keer plaats gevonden. Wederom goed uitgepakt en goed gewaardeerd.

De volgende ‘DOE HET ZELF, revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’-cursus start op 03-11-2017 in Amsterdam. Er zijn reeds vier teams aangemeld. De cursus gaat zeker door. Er is plaats voor maximaal 6 teams. Heeft u ook interesse? Neem dan contact op met gerion@vumc.nl of met info@studioGRZ.nl

Wilt u direct inschrijven? Dat kan hier, op de website van GERION.

Impressie van laatste cursusdag: