Twee nieuwe Expedities GRZ op 11 oktober

Studio GRZ organiseert op 11 oktober 2017 twee nieuwe Expedities GRZ in Kempenhof (een van de locaties van Valkenhof) in Valkenswaard (bij Eindhoven). 

De ochtend-Expeditie belicht het thema ZORGPAD en de middag-Expeditie het thema MULTIDISCIPLINAIRE INTAKE & CLIENT JOURNEY.

In de ochtend-Expeditie ‘Op weg naar een zorgpad’ wordt u geïnformeerd over de state of the art, u gaat samen met collega’s uit de GRZ uw en hun zorgpad bespreken om uiteindelijk op te schuiven naar een soort gouden-standaard-zorgpad. Neem dus uw zorgpad(en) mee. De Expeditie staat onder leiding van dr. Jolanda van Haastregt (Maastricht University).
De middag-Expeditie belicht de ’Vitalis Revalidatie Client Journey: De reis van de cliënt bekeken vanuit een multidisciplinaire intake, flowboard-bijeenkomsten en zorgpaden’. Hoe effectief is een MDI? Zitten er ook nadelen aan? Welke? En stuurt de MDI de verdere opname (cliënt journey) van de GRZ-revalidant? Kunnen we leren van elkaars MDI? Neem dus uw eigen MDI-procedure mee. De Expeditie staat onder leiding van Marjolijn van Doesburg-Wuisman en dr. Michel Bleijlevens (Vitalis Woonzorg Groep, Eindhoven).

U kunt zich, samen met uw collega’s, nu aanmelden voor een van deze of voor beide Expedities GRZ. Er is bij elke Expeditie slechts plaats voor 50 deelnemers. Aanmelden kan op onze website via IDEAL of overboeking, zie https://www.studiogrz.nl/expedities-grz/

Indien gewenst kunt u meerdere personen tegelijk aanmelden in de ‘winkelwagen’.

De Expedities worden kort ingeleid door experts en vervolgens gaan we met zorgprofessionals, managers, verzekeraars, beleidsmedewerkers, bestuurders de thema’s verder uitdiepen. Het zijn interactieve sessies die gaan leiden tot nieuwe inzichten, uitwisseling van goede ideeën, nieuwe samenwerkings- en netwerkcontacten, waarbij u samen met de experts mee kunt werken om over het betreffende thema verbeterslagen te maken in de geriatrische revalidatie. U en uw afdeling/instelling gaan er zeker profijt van hebben.

Bij deelname aan een Expeditie-dagdeel en/of hele dag zijn koffie/thee en een lunch inbegrepen. Meer informatie vindt u op onze website:

  • Ochtend-Expeditie: ‘Op weg naar een Zorgpad’, van 9.00-12.00 uur met aansluitend een netwerklunch.
    Inleider: dr. Jolanda van Haastregt (Maastricht University/MUMC).
    U vindt hier meer informatie over deze Expeditie. Daar kunt u ook inschrijven.
  • Middag-Expeditie: ’Vitalis Revalidatie Client Journey: De reis van de cliënt bekeken vanuit een multidisciplinaire intake, flowboard-bijeenkomsten en zorgpaden’, van 12.00-16.30 uur startend met een netwerklunch.
    Inleiders: Marjolijn van Doesburg-Wuisman (fysiotherapeut Vitalis Woonzorg Groep, Eindhoven) en dr. Michel Bleijlevens (projectmanager Vitalis Woonzorg Groep, Eindhoven) en senior onderzoeker Maastricht University, vakgroep Health Services Research, Maastricht).
    U vindt hier meer informatie over deze Expeditie. Op die webpagina kunt u zich ook inschrijven.

Als u zich met uw collega’s inschrijft voor deze Expedities neem dan op 11 oktober uw eigen Zorgpad mee en/of de beschrijving van uw eigen (Multidisciplinaire) Intake en Client Journey, zodat ook uw eigen werkwijze kan worden besproken.

Het beloven weer interessante Expedities te worden. Wij hopen u op 11 oktober te mogen verwelkomen.

PS Om de inschrijfkosten laag te houden zijn voor GEEN enkele beroepsgroep accreditatiepunten aangevraagd !!