Jaarcongres GRZ

Vrijdag 27 januari 2023 vindt het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie weer fysiek plaats. Een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Bedoeld voor iedereen die zich als professional of manager wil blijven ontwikkelen en vernieuwing zoekt. 

Het congres vindt dit jaar weer plaats in Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht. Mocht er in de winter weer een virus rondwaren door Nederland dan stellen we het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie uit naar het voorjaar 2023. We hebben ervoor gekozen dit jaar elkaar weer echt te gaan ontmoeten.

Het thema voor het congres is ‘Vernieuwen & Veranderen’. Want dat we binnen onze sector moeten veranderen en vernieuwen staat inmiddels wel vast. Naast diverse keynote-sprekers is er dit weer volop keuze in het aanbod van break-outsessies. Als je al eerder bij een van onze congressen bent geweest, dan weet je dat er gedurende de dag ook sfeervolle ingrediënten aanwezig zijn. Maar uiteraard blijft de inhoud leidend. Het wordt weer een interessante dag met de vertrouwde dagvoorzitter Kim Coppes. 

De inschrijving is geopend. 

Meer informatie over de sprekers, het programma en het bestellen van jouw ticket vind je op www.jaarcongresGRZ.nl

Op de website van het Jaarcongres vind je ook een terugblik van het (online) Jaarcongres GRZ 2022: www.jaarcongresGRZ.nl 

Foto-impressie van elke recente Jaarcongressen Geriatrische Revalidatie

Datum

Vrijdag 27 januari 2023

Locatie

Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht

Kosten

€325,- excl. BTW
Vroegboekkorting €285,- excl. BTW (t/m 5 december 2023) 

Max. deelnemers

350
(en dit jaar is VOL echt VOL)

Accreditatie

Aangevraagd voor diverse beroepsgroepen, zie www.jaarcongresGRZ.nl