Basistraining Managers Geriatrische Revalidatie 

De Basistraining Managers Geriatrische Revalidatie (GR) gaat van start op 3 april. Een training die bestaat uit 10 modules. Deze basistraining is speciaal ontwikkeld voor managers die een klein aantal jaren in de geriatrische revalidatie werkzaam zijn, maar ook voor onlangs gestarte GR-managers of paramedici/teamleiders/andere ambitieuze professionals. Voor deze doelgroep hebben we een mooi ontwikkeltraject ontwikkeld. 

Eén module omvat één fysieke trainingsdag. Elke maand één module. Omvang 10-12 maanden. Studiebelasting zoveel mogelijk gerelateerd aan jouw dagelijkse praktijk. De eerste module duurt één dag (9.00-17.00 uur) en start op 3 april in Driebergen. Heb je interesse? Meer informatie over inhoud en inschrijving vind je hier

We hebben nog een plek over? Wie vult deze plek in? Meer informatie en inschrijving, klik hier