Inschrijving geopend Themadag Bedrijfsinzicht GR

Op 23 mei 2024 organiseert Studio GRZ samen met de Expertisegroep de themadag ‘Bedrijfsinzicht Geriatrische Revalidatie’ in Amersfoort. Een dag speciaal bedoeld voor diegenen die een rol spelen bij de bedrijfsvoering van de GR-organisatie: manager GR, controller GR, HR-manager en specialist ouderengeneeskunde. Uiteraard zijn andere belangstellenden ook van harte uitgenodigd.

Centraal op deze themadag staat de toelichting en gebruiksaanwijzing van de recent ontwikkelde Studio GRZ Toolkit Bedrijfsinzicht GR. Deze toolkit moet beschouwd worden als een ‘gereedschapskist’. Zonder volledig te willen zijn, zijn het tien belangrijke elementen die noodzakelijk zijn om de juiste sturing te kunnen geven aan een GR-afdeling. Een juiste dataverzameling is daarbij een noodzakelijke voorwaarde. Op deze themadag wordt een verdere verdieping gegeven hoe dit gereedschap gebruikt kan worden. Juist de samenhang van alle afzonderlijke knoppen waaraan gedraaid kan worden kan leiden tot een meer gezonde GR-afdeling. 

Bij het snel en eenvoudig aandragen van handvatten uit de toolkit wordt nadrukkelijk de kanttekening geplaatst dat het beheersen van de uitgaven in de geriatrische revalidatie een grondige analyse en een strategische aanpak vereist. Op deze themadag wordt daar advies over gegeven.

Wil je erbij zijn op 23 mei in Amersfoort? Meer informatie en inschrijving vind je hier