Scholing eHealth in de geriatrische revalidatie

Op 7 juni 2022 is de eerste 4-daagse training ‘Samen Werken aan eHealth in de geriatrische revalidatie’ op Landgoed Zonheuvel in Doorn afgerond. Verspreid over een periode van 9 maanden hebben vier organisaties (Groenhuysen, Land van Horne, MagentaZorg en Van Neynsel) met deze training leuke eHealth-projecten gerealiseerd in hun eigen organisatie. Elke organisatie had twee professionals afgevaardigd die zich ten doel hadden gesteld een eHealth-project vorm te geven, te implementeren en te borgen in hun organisatie. Deze duo’s hebben zich op diverse aspecten van eHealth gericht en elk een leerzaam traject doorlopen. De eindevaluatie was positief. Enkele quotes: “Leuke training met als kernwoorden: brainstormen, ontwikkelen en doen” en “Leerzame scholing over een speerpunt (eHealth) wat in de nabije toekomst noodzakelijk is gezien de maatschappelijke ontwikkelingen” en “De training is leerzaam en afwisselend”.

Deze training die Studio GRZ samen met het UNC-ZH heeft ontwikkeld start in september 2022 met een nieuwe editie. Er is plaats voor maximaal 6 duo’s uit verschillende organisaties. Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar. Heb je interesse? Schrijf dan snel in. Klik hier voor meer informatie & inschrijving