Vacatures GRZ is van start gegaan

Studio GRZ gaat iets nieuws beginnen!

In onze ontwikkeltrajecten en trainingen, ontmoeten we met regelmaat ambitieuze professionals die bij ons aangeven dat ze in het kader van hun doorontwikkeling op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de geriatrische revalidatie. Ook worden wij steeds vaker benaderd door organisaties die ons vragen of wij GR-professionals kennen die hun vacature(s) in kunnen vullen.

Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, heeft Studio GRZ een nieuwe website ontwikkeld: www.vacaturesGRZ.nl
Via deze website kunnen professionals contact met ons opnemen wanneer ze denken toe te zijn aan een nieuwe stap in hun carrière. Organisaties kunnen zich daar aanmelden met hun vacatures in de geriatrische revalidatie. In deze aanloopfase kiezen we ervoor te starten met vacatures in de geriatrische revalidatie voor managers, directeuren, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten.

Vacatures GRZ zal vraag en aanbod gaan matchen en professional en organisatie met elkaar in contact brengen.
Voor professionals die zich bij ons melden gaan wij kosteloos dit traject met hen aan.
Organisaties die deze professionals graag een nieuwe uitdaging aanbieden gaan deze samenwerking tegen een passende vergoeding aan. 

Vacatures GRZ is op 1 juni 2022 van start gegaan. Ben je geïnteresseerd? Houd onze berichtgeving in de gaten.
De website www.vacaturesGRZ.nl wordt op dit moment ingericht en zal zich langzaam vullen met vacatures. Nadere informatie kunt u verkrijgen via info@vacaturesGRZ.nl