1000ste exemplaar boek ‘Het Team Aan Zet’ verkocht

Vandaag hebben we het laatste exemplaar verkocht van het boek Het Team Aan Zet, praktische aanbevelingen voor professionals werkzaam in de geriatrische revalidatie’.

Dit 1000e exemplaar werd via onze webwinkel gekocht door Laura Commijs van zorginstelling Florence in Den Haag. Daarmee is ons boek ‘uitverkocht’!

Het boek dat Arnold Jongeburger en Roland van Peppen in de ‘coronatijd’ (2020) hebben geschreven kreeg goede recensies in het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde (2021), in het Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie (2021) en het Nederlands Tijdschrift voor Revalidatiegeneeskunde (2022).

Er komt geen tweede druk van het boek. Het boek wordt op dit moment omgeschreven naar een online-cursus die je individueel of als team kunt gaan volgen. Na de zomer verschijnt deze op onze digitale Leeromgeving Studio GRZ. Op dit moment staat op die leeromgeving de interessante ‘e-learning Voeding & Revalidatie’ op. Een online-cursus die je individueel kunt volgen. Wellicht interessant voor jou?