Nieuw: Digitale Leeromgeving Studio GRZ

Woensdag 1 juni om 17.00 uur lanceert Studio GRZ haar nieuwe digitale Leeromgeving. Daarmee breidt Studio GRZ haar trainingsassortiment voor professionals uit met online-cursussen. De Leeromgeving Studio GRZ wordt langzaam opgebouwd. We starten met de zeer actuele e-learning Voeding & Revalidatie die individueel gevolgd kan worden. Een uitgebreide beschrijving van deze e-learning vind je hier. Op die webpagina kun je je ook inschrijven. 

De e-learning Voeding & Revalidatie heeft een studiebelasting van ongeveer 20-25 uur en is modulair van opzet. De cursus is opgebouwd uit 16 modules, start steeds met een inleiding of met casuïstiek en heeft in enkele modules korte kennistoetsen van 4-5 vragen. 

Het doel van de e-learning Voeding & Revalidatie is om professionals, en ook revalidatie-instellingen, te ondersteunen bij het beter integreren van ‘eten en drinken van de revalidant’ in zijn/haar revalidatietraject. 
Kwetsbare ouderen moeten een serieuze kans krijgen op herstel en terugkeer naar hun eigen thuissituatie en sociaal netwerk. Daarom is het belangrijk dat revalidatieprofessionals zich inzetten voor de beste zorg, behandeling en begeleiding aan de (oudere en soms kwetsbare) revalidanten en mantelzorgers. Uiteraard ook met betrekking tot eten en drinken. 

Deze e-learning is specifiek bedoeld voor diëtisten, voedingsassistenten, koks en fysiotherapeuten. Maar is ook voor de andere leden van het revalidatieteam een uiterst interessante en nuttige cursus.

Schrijf snel in. We zien je graag als deelnemer van onze online-training.