Inschrijven voor themadag Voeding & Revalidatie

Studio GRZ organiseert op 1 april 2022 de themadag Voeding & Revalidatie in het FIGI-theater in Zeist.

Bij het revalideren van oudere en doorgaans kwetsbare mensen in de (geriatrische) revalidatie wordt de meerwaarde van goede voeding steeds meer onderkend. 
Maar wordt in het zorgvuldig uitgestippelde revalidatietraject voor ieder individu voldoende aandacht besteed aan goed eten en drinken? 
Ziet jouw organisatie het belang van een goed geïntegreerde visie op voeding en revalidatie? 
Wil je meer weten en jouw revalidanten nog beter ondersteunen? Dan is de Themadag Voeding & Revalidatie echt iets voor jou.

Het doel van deze themadag is om het belang en de meerwaarde van goed eten en drinken in de geriatrische revalidatie met elkaar te delen. Met perspectieven vanuit de wetenschap, bedrijfsleven, hospitality en innovatie word je uitgedaagd na te denken over jouw revalidanten. Een aantal best-practices maakt de vertaalslag naar de praktijk voor jou zichtbaar. 

Welke boodschappen hebben we nodig voor deze dag?

De boodschappen….

  • Aandacht voor het juiste eten en drinken in de (geriatrische) revalidatie is belangrijker voor herstel dan we aanvankelijk dachten!
  • Elke revalidatie-organisatie zou daarom een doordachte visie moeten hebben op de relatie tussen revalideren en voeding….
  • Naast goede voeding tijdens het revalideren, moet het eten en drinken tijdens het revalidatietraject ook lekker en gezellig zijn!
  • Dat maakt dat we samen verantwoordelijk zijn voor eten en drinken in de revalidatie….
  • Help jij mee om de voedingstoestand van de revalidant te verbeteren? Meld je dan nu aan voor de themadag voeding en revalidatie! Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar.

Ben jij erbij? Inschrijven voor deze themadag kan hier