Posters Revalidatie

Tijdens het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2022 ontvingen alle deelnemers één van de drie Revalidatie Posters in hun congresbox. De posters zijn bedoeld om op te hangen op revalidatie-afdelingen en in oefenruimtes. De posters kunnen dienen om het Revalidatieklimaat te accentueren.

De drie posters hebben elke een andere insteek. De titels zijn:

  • Samen Werken aan Revalidatie!
  • Onderweg naar Huis!
  • Revalideren is Hard Werken!

Wij kregen veel vragen van deelnemers aan ons congres om extra exemplaren te mogen ontvangen. Gelukkig hebben we extra exemplaren laten drukken, zodat geïnteresseerden hun serie nu compleet kunnen maken. Maar ook voor anderen die niet bij het Jaarcongres aanwezig waren en de posters graag in hun revalidatie-instelling willen ophangen, zij ze te bestellen.

De posters zijn als set van drie of afzonderlijk te koop via onze website.

Wilt u één of meer posters bestellen, klik dan hier.