Interview in Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie

In het 2021-decembernummer van het Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie staat het interview dat Shanty Sterke (redactie NTvGF) met Studio GRZ afnam. Een mooie weergave van een leuk gesprek. Veel aspecten die Studio GRZ bezighouden worden daarin belicht. Hoe Arnold en Roland het bedrijf gestart zijn, hoe Bianca erbij gekomen is. En hoe zij over geriatrische revalidatie -en over de toekomstige ontwikkeling daarvan- denken.

Ook vonden we in dit tijdschriftnummer een verslag van het NVFG-congres dat op 9 oktober jl. plaats vond en waar Studio GRZ een bijdrage leverde over het ‘optimale revalidatieklimaat’. 

Verrast waren wij dat bijna het hele voorwoord van dit tijdschriftnummer gewijd was aan Studio GRZ. En wat de aanleiding was geweest om ons te interviewen. Het voorwoord van de hoofdredacteur eindigt met ‘Ik kan iedereen die met ouderen werkt aanbevelen om eens te luisteren of te lezen wat zij van Studio GRZ te vertellen hebben. Ook als je niet in de GRZ werkt kunnen ze je inspireren’. Deze blijk van waardering stellen wij zeer op prijs.  

Wil je het hele interview lezen? Klik dan hier