Jaarcongres Geriatrische Revalidatie gaat ONLINE

Op vrijdag 28 januari 2022 is het zover! Het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie vindt dan weer plaats.

Aanvankelijk wilden we het congres plaats laten vinden in De Rijtuigenloods in Amersfoort, maar vanwege de aanhoudende beperkende coronamaatregelen zagen wij ons genoodzaakt het congres om te zetten naar een online-event. Maar daar hebben we na vorig jaar ervaring in gekregen. Het zal net als het vorige online-jaarcongres weer een succesvolle dag worden met vrolijke muzikale omlijsting. Veel verschillende sprekers rondom het thema Onderweg naar Duurzaam Thuis. Voor het programma, de sprekers en de inschrijving klik hier

Ben je nog niet ingeschreven? Dan heb je nog een kans. 
Bij de aanvankelijke fysieke variant van het Jaarcongres zaten we al aan het maximum aantal deelnemers. Bij de online-variant zijn er nu nog plaatsen beschikbaar.

Deze week hebben we de studio bezocht waar het congres met de daar aanwezige sprekers wordt opgenomen en naar jullie wordt gestreamd. We hebben dit jaar voor een platform gekozen waarbij je nog nadrukkelijker interactief mee kunt doen. 

De studio beviel ons wel. Ee sfeervolle ruimte. We hebben de opname-settings doorgenomen, de camera-standpunten bepaald en het draaiboek met de regie doorgenomen. We hebben er alle vertrouwen in dat het een inhoudelijke goede en sfeervolle dag wordt.

Het Jaarcongres GRZ is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals. Het congres wordt een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Daar wil je toch bij zijn. 

Inschrijven kan via de registratie-link op de website van het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2022.