Nieuw blog Lieke Verstappen

Tijdens de Managementdag Geriatrische Revalidatie die op 17 september jl. plaats vond in Zeist was Lieke Verstappen namens De Zorggroep uit Limburg aanwezig. Tijdens een discussie n.a.v. de presentaties over het thema Technologie ontstond er een discussie over de bruikbaarheid van Innovaties in de geriatrische revalidatie. De vraag diende zich aan of ouderen wel voldoende thuis zijn in de digitale wereld en of die ouderen goed om kunnen gaan met moderne innovaties.

Eén van de aanwezigen in de zaal, Lieke Verstappen, reageerde hierop door aan te geven dat zij in hun organisatie de Qwiek.up in de geriatrische revalidatie hebben ingezet, omdat dit door ouderen op een simpele manier te bedienen is. Wij nodigden Lieke uit hier een blog over te schrijven.

Lieke, ergotherapeut van origine, is op dit moment projectleider Revalidatie bij De Zorggroep in Roermond, Venray en Tegelen. Deze organisatie is ambitieus en wil graag naar buiten treden met hun goede initiatieven voor de geriatrische revalidatie. Het blog ‘ZO!, zelfstandig oefenen met behulp van de Qwiek.up’ laat zien dat de revalidanten in deze Limburgse GR-instelling meer en beter zelfstandig kunnen oefenen.
In het blog zit ook een korte video verwerkt waarin het gebruik van de Qwiek.up door een revalidant en professional wordt toegelicht.
Wil je het hele blog lezen? Klik dan hier.

En heb je zelf ook een leuk initiatief dat je middels een blog wilt delen via deze website, neem contact op via info@studioGRZ.nl

Wil je reageren op het blog van Lieke? Doe dat dan onder het blog op onze LinkedIn-pagina