Nieuw blog Bianca Buijck

Bianca Buijck was afgelopen maand net als veel collega’s uit Nederland aanwezig bij het EuGMS-congres (European Union Geriatric Medicine Society) in Athene. Als we Bianca mogen geloven een leerzaam, nuttig maar bovendien gezellig congres waar veel belangrijke thema’s voor de geriatrische revalidatie vanuit verschillende perspectieven zijn belicht.

Bianca, sinds 1 september 2021 associé bij Studio GRZ, is geïnspireerd van dit internationale congres teruggekomen, scheef een blog over haar bevindingen en heeft in Griekenland veel energie opgedaan om de geriatrische revalidatie van nieuwe impulsen te voorzien.

We hopen dat je, als professional die werkzaam is in de geriatrische revalidatie, ook inspiratie haalt uit dit soort congressen. Ben je er de volgende keer bij? Dat kan bij het 17e EuGMS-congres 2022 in Londen, of dichter bij huis het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie op 28 januari 2022 in Amersfoort.

Lees hier het volledige blog van Bianca.