Onderweg naar Duurzaam Thuis

Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2022

Vrijdag 28 januari 2022 is het zover! Dan zien we elkaar weerop het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Het Jaarcongres GRZ is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals. Een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Bedoeld voor iedereen die zich als professional of manager wil blijven ontwikkelen. 

Op een paar kleine details na is het programma van het congres rond. Kijk hier welke sprekers en thema’s je kunt verwachten. Er is weer voldoende afwisseling tussen inhoud, interactie en entertainment. Onze vertrouwde dagvoorzitter Kim Coppes is natuurlijk weer van de partij. Diverse sprekers uit de praktijk, promovendi, professionals en anderen dragen samen met jou zorg voor een sterke inhoudelijke en afwisselende dag.

​Ben jij erbij? De inschrijving is geopend. Tot 5 december met vroegboekkorting. Klik hier voor inschrijving.