Recensie boek Het Team Aan Zet in NTGF

Deze maand verscheen een recensie van het boek Het Team Aan Zet in het Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie (NTGF).

Ank Mollema, redacteur van het NTGF en geriatriefysiotherapeut, scheef deze recensie en geeft aan dat het ‘een aantrekkelijk ogend boek is’ met ‘hoofdstukken over visie op revalidatie, Centrale rol van de cliënt, interdisciplinair werken, de cliëntreis, doelgericht werken, revalidatieklimaat en tips voor een verandertraject’.
De recensie wordt afgesloten met ‘Dit boek doet wat het belooft. Naast praktische aanbevelingen geeft het verwijzingen naar wetenschappelijke kennis, voor zover die aanwezig is. Het lijkt me dat dit boek voor alle professionals van GR-afdelingen verplichte kost zou moeten zijn. Het heeft mij in ieder geval aan het denken gezet. Nu nog in actie komen’. 

Wil je de volledige recensie uit het NTGF lezen , klik dan hier.