Twee Leiderschapscursussen

Vandaag hebben wij alle specialisten ouderengeneeskunde (SO) en verpleegkundig specialisten (VS) uit ons netwerk een mail gestuurd met informatie over de nieuwe edities van twee leiderschapscursussen.

De 5-daagse cursus Inhoudelijk Leiderschap in de geriatrische revalidatie (GR) start op 1 oktober 2021 en is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde die naast de medisch inhoudelijke rol ook de rol als inhoudelijk leider van o.a. het GR-team nog beter te vervullen. 

De 4-daagse cursus Leidingnemen in Samenwerking in de geriatrische revalidatie (GR) start op 29 september 2021 en is specifiek bedoeld voor verpleegkundig specialisten die de rol als spil op de GR-afdeling -in afstemming met de specialist ouderengeneeskunde- nog beter te vervullen. 

Beide geaccrediteerde cursussen worden al enkele jaren gegeven. De deelnemende specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten zijn hierover uiterst tevreden. Zie hun reacties op onze website. 

Heb jij zelf ook belangstelling? Of denk dat dit interessant is voor jouw collega? Schrijf in op onze website of stuur een mail naar info@studioGRZ.nl

We hopen jou of jouw collega eind september/begin oktober te mogen begroeten. Tot dan!?