Terugblik op Jaarcongres GRZ 2020

Het Jaarcongres GRZ 2020 was met 375 volledig uitverkocht. Het jaarlijks terugkerende evenement bleek wederom een succesvolle dag waarin veel enthousiaste professionals participeerden die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie. ‘Kennis Delen & Inspireren’ was het thema op 24 januari 2020 in Media Plaza in Utrecht.

Opnieuw een mooi congres beleefd van Studio GRZ, boeiende sprekers, veel geleerd. Met veel inspiratie en ‘huiswerk’ terug naar eigen zorginstelling, Willem Vreeken, specialist ouderengeneeskunde, Het Baken, Elburg 

De lezingen van dr. Romke van Balen, prof. dr. Jan Geertzen, prof. dr. Jos Schols, Nynke Klaassens en dr. Leonoor van Dam van Isselt gaven nieuwe inzichten hoe we anno 2020 naar het vak geriatrische revalidatie moeten kijken (zie foto’s). Welke kansen en uitdagingen leggen er voor ons? De 10 break-out sessies gaven praktische tools, genereerden nieuwe ideeën en boden vooral gelegenheid om nieuwe (netwerk)contacten te leggen. De partners lieten met hun pitches tijdens de quicktours zien dat ook ondernemers zich steeds specifieker richten op de geriatrische revalidatie (GRZ). 
De deelnemers aan dit Jaarcongres GRZ kozen uit drie genomineerde inzendingen het samenwerkingsverband GRZ E-cademy uit te wisselen uit die daarmee de Jaarcongres GRZ Award 2020 wonnen. De Keukenkit van Zonnehuisgroep Amstelland en de Infographic Benchmark GRZ van Attent grepen net naast de hoofdprijs. Marije Holstege (GRZPLUS) won de Twitterprijs en professionals van Maria-Oord (Careyn) waren het snelst om een GRZ-kwartet compleet te krijgen. 

Geen tijd om te twitteren, zo inspirerend is dit congres, Marco Sternal, Manager GRZ, Revalidatiezorg Dordrecht

Een geslaagde dag met Kim Coppes als top-dagvoorzitter, fantastische eventmanagers Marieke en Christie, firma Reuring voor de muzikale omlijsting, een vakkundige fotograaf en heel veel vooruitstrevende GRZ-professionals. De thema’s van het congres, Kennis Delen & Inspireren’, deden recht aan deze dag.

Op deze pagina vind je een foto-impressie van de sprekers op het Jaarcongres GRZ 2020. Prachtige foto’s gemaakt door Etienne Oldeman. Nog meer foto’s zijn geplaatst in een nieuwsbericht op deze site en op de website van het Jaarcongres: www.jaarcongresGRZ.nl 
De foto’s staan ook op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/StudioGRZ/ 

We zijn nu bezig alle hand-outs te verzamelen van de sprekers en workshophouders. Zodra die binnen zijn worden ze op www.jaarcongresGRZ.nl gezet.

Bedankt voor jullie aanwezigheid. Zonder jullie had de dag lang niet zo geslaagd geweest.

We hopen je bij een van onze volgende activiteiten weer te treffen. Zie de flyer in jullie congrestas. En noteer nu alvast de datum van ons volgende jaarcongres. Het Jaarcongres GRZ 2021 vindt plaats op 29 januari 2021. 

Kijk ook eens op ons scholingsaanbod. We hebben voor specialisten ouderengeneeskunde, managers GRZ en verpleegkundig specialisten gerichte, leuke, goed gewaardeerde cursussen in ons aanbod. En we kunnen natuurlijk ook jullie team op jullie locatie incompany komen trainen, zoals we dat al op veel plekken in Nederland gedaan hebben. Meer informatie? Klik hier