Trainingen

Studio GRZ biedt aanbieders van Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) de mogelijkheid om hun personeel (incompany) te trainen om de nieuwste inzichten in de praktijk te gaan gebruiken met betrekking tot revalidatie van kwetsbare oudere mensen. Het accent van de trainingen ligt op het optimaliseren van het huidige beleid op afdelingen die zijn ingericht voor het aanbieden van Geriatrische Revalidatie.

 

 • OPNIEUW in 2019:
  INHOUDELIJK LEIDERSCHAP in de GRZ, leiderschapslessen voor Specialisten Ouderengeneeskunde
  Zeer goed gewaardeerde 5-daagse cursus voor specialisten ouderengeneeskunde werkzaam in de geriatrische revalidatie, die naast hun medisch inhoudelijke taak ook een (inhoudelijke) leidersrol willen vervullen op hun GRZ-afdeling.
  Volgende cursus start in najaar 2019. Wilt u op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar info@studioGRZ.nl 
  Meer lezen?

 

 • OPNIEUW in 2019:
  LEIDINGNEMEN in SAMENWERKING door verpleegkundig specialisten in de GRZ
  Een 4-daagse cursus voor verpleegkundig specialisten die handvatten, instrumenten en vaardigheden biedt om de samenwerking binnen het GRZ-team te vergroten, meer sturing te geven op de GRZ-afdeling en de afstemming met de specialist ouderengeneeskunde efficiënter te maken. Volgende cursus start op 27 maart 2019. Er zijn nog plaatsen vrij.
  Meer lezen?

 

 • VERNIEUWD:
  HET TEAM AAN ZET ! Interdisciplinair samenwerken in de geriatrische revalidatie
  Incompany-training voor het complete GRZ-team. Het voordeel van deze training is dat het hele team op de eigen locatie op eenduidige wijze wordt geschoold. Thema’s zijn o.a. : cliëntgericht revalideren, interdisciplinair samenwerken, SMART-doelen stellen (resultaatgericht werken), gebruik meetinstrumenten en het revalidatieklimaat. 
  Meer lezen?

 

 • WEDEROM in 2019 en in samenwerking met GERION:
  DOE HET ZELF !  Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie
  Een 4-daagse cursus van STUDIO GRZ & GERION waarin GRZ-teams ZELF als team een REVALIDATIEKLIMAAT binnen de eigen afdeling gaan creëren en implementeren. Bedoeld voor GRZ-teams die vinden dat het nog beter kan. Elk deelnemend team komt met max. 5 teamleden naar Amsterdam. Volgende cursus start op 1 februari 2019. Nog enkele plaatsen vrij.
  Meer lezen?

 

 • Ook NIEUW:
  REVALIDATIEDOELEN MEETBAAR MAKEN m.b.v. de Basisset Meetinstrumenten Geriatrische Revalidatie
  Een 2-daagse incompany-training van STUDIO GRZ i.s.m. UNC-ZH (LUMC) waarbij het GRZ-team leert (een deel van) de Basisset Meetinstrumenten GRZ (o.a. USER & COPM) te integreren in het dagelijks handelen (rapportage, MDO, revalidatiedoelen). Cursus wordt op-maat gemaakt.
  Meer lezen? 

 

 • En VERNIEUWD:
  USE the USER in de GRZ
   :

  Incompany-training van twee halve dagen waarbij het geriatrische-revalidatie-team geholpen wordt het meetinstrument USER (Utrechtse Schaal voor de Evaluatie van Klinische Revalidatie) beter in te bedden in het revalidatieproces. Cursus wordt op-maat gemaakt.
  Meer lezen?

 

 • JAARCONGRES GRZ 2019
  Op vrijdag 25 januari 2019 vindt het 3e Jaarcongres GRZ plaats in Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht.
  Meer lezen over de voorgaande Jaarcongressen GRZ? Klik hier

 

Eerder organiseerde Studio GRZ enkele Expedities GRZ. Klik hier voor de inhoud en hand-outs van deze Expedities.