Jaarcongres GRZ 2020 is UITVERKOCHT !!

Het Jaarcongres GRZ 2020 is volledig uitverkocht. Vrijdag 24 januari 2020 is Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht bomvol met vernieuwing zoekende professionals die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie.
Als u bent ingeschreven en één van de deelnemers bent dan participeert u met meer dan 375 deelnemers in hét event van de geriatrische revalidatie. Is het u niet gelukt zich in te schrijven, dan zien we u hopelijk volgend jaar bij ons eerste jubileum-Jaarcongres GRZ.

Evenals de vorige drie edities wordt het weer een afwisselende, leerzame, inspirerende en vooral interactieve dag. Het thema van 2020 is ‘Kennis Delen & Inspireren’. Sprekers schetsen wat we het komend jaar kunnen verwachten in de geriatrische revalidatie en wat ons het komend jaar te doen staat. Je gaat aan het eind van de dag naar huis met aanbevelingen en tips die je direct op jouw GRZ-afdeling kunt toepassen. Je gaat kennis delen met collega’s van andere instellingen en je raakt geïnspireerd door een frisse blik op het heden en de toekomst van joúw vak: de geriatrische revalidatie. In interactieve break-out sessies worden succesvolle voorbeelden uit de praktijk met elkaar uitgewisseld. Je vergaart nieuwe kennisdeelt bestaande kennis, je wordt geïnspireerd door experts uit het vak, je brengt jouw eigen ervaring in, luistert, discussieert en neemt direct toepasbare adviezen mee terug naar je eigen werksetting.