Nieuw blog Judy Bakker

Tijdens ons Jaarcongres GRZ 2019 op 25 januari jongsleden in Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht hadden wij Judy Bakker uitgenodigd om op het Innovatieplein haar ervaringen met augmented reality (AR) met behulp van de HoloLens™ van Microsoft te demonstreren.

De stand had veel bekijks, deelnemers van het congres konden de ervaring met augmented reality zelf ondergaan en waanden zich in een museum. Het was voor ons een reden om Judy te vragen een blog over dit onderwerp te schrijven.

Judy, die als ergotherapeut in Omring/GRZPLUS werkt, heeft een digitale app ontwikkeld waarin personen met een neglect uitgelokt worden om beter hun omgeving te scannen. In haar blog presenteert Judy een virtueel museum waarin patiënten met augmented reality worden gerevalideerd. 

U kunt het blog hier lezen.

Mocht u willen reageren op het blog, laat een reactie achter op onze LinkedIn-pagina waar dit blog ook op is verschenen.