Revalidatiedoelen Meetbaar Maken

Onlangs heeft Studio GRZ in samenwerking met het Universitair Netwerk voor de Care-sector Zuid-Holland (UNC-ZH) een nieuwe cursus ontwikkeld. Deze 2-daagse incompany cursus ‘REVALIDATIEDOELEN MEETBAAR MAKEN M.B.V. DE BASISSET MEETINSTRUMENTEN GERIATRISCHE REVALIDATIE’ is in twee modules verdeeld.

Deel A, USE THE USER IN DE GRZ (die ook als aparte cursus kan worden aangeboden) helpt het (geriatrisch) revalidatieteam om het meetinstrument USER (Utrechtse Schaal voor de Evaluatie van klinische Revalidatie) beter in te bedden in het revalidatieproces. Praktisch oefenen met casuïstiek en implementeren op de afdeling zijn de speerpunten in USE THE USER.

In deel B van de cursus REVALIDATIEDOELEN MEETBAAR MAKEN worden de andere meetinstrumenten uit de basisset GRZ uitgebreid toegelicht en geïntegreerd in het dagelijks handelen (rapportage, multi-disciplinair overleg, revalidatiedoelen). 

In 2019 krijgen de organisaties die aangesloten zijn bij het UNC-ZH 20% korting op de cursusprijs.

Ook GRZ-instellingen die niet zijn aangesloten bij het UNC-ZH hebben inmiddels al belangstelling getoond voor de incompany-training USE THE USER of REVALIDATIEDOELEN MEETBAAR MAKEN.

Wilt u meer weten over deze cursus(sen)? Kijk dan eens op onze trainingspagina