Nieuw blog Mia Willems & Carin Schröder

Wij spraken onlangs Mia Willems en Carin Schröder. Zij werkten voorheen bij revalidatiecentrum De Hoogstraat (Utrecht) als resp. adviseur innovatie & implementatie en GZ-psycholoog/onderzoeker. Zij besloten enige tijd terug om samen een nieuw bedrijf te starten: Ecare4You. Zij richten zich op het slim gebruik van digitale middelen in de zorg.

Wij hebben hen gevraagd een blog te schrijven waarin zij hun expertise plaatsen in de context van de geriatrische revalidatie (GRZ). Hun blog, getiteld ‘Iedereen kan experimenteren met digitale middelen!’ is een lezenswaardig blog. Ze dagen u hierin uit om morgen al met digitale middelen op uw GRZ-afdeling te gaan beginnen.

Als u wilt reageren op dit blog, of zelf een goede ervaring heeft met het toepassen van digitale middelen in de GRZ, laat dan een reactie achter op onze LinkedIn-pagina waar we dit blog ook hebben geplaatst.

Het volledige blog kunt u hier lezen.