Revalidatieklimaat verbeteren in de GRZ

Afgelopen vrijdag hebben 6 GRZ-teams met begeleiding van STUDIO GRZ en GERION de cursus ‘DOE HET ZELF, Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie‘ succesvol afgerond. De GRZ-teams van Florence, SZR, Treant De Horst, Woonzorggroep Samen, Magenta en Treant Weidesteyn hebben in hun eigen instelling een nieuw en verbeterd revalidatieklimaat geïmplementeerd. Op deze laatste cursusdag demonstreerden de teams aan elkaar de bereikte resultaten. “Een intensieve en leuke praktisch toepasbare cursus”, waren veel gehoorde complimenten na afloop. De teams zijn geïnspireerd en daadkrachtig vetrokken. We wensen hen veel succes met de borging van hun nieuwe revalidatieklimaat.

Vanwege de positieve evaluaties gaan STUDIO GRZ en GERION in november 2018 voor de zesde keer deze 4-daagse cursus ‘DOE HET ZELF, Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’ starten. Er hebben zich al teams aangemeld, maar er is nog plek voor uw team. Let op, er kunnen maximaal maar 6 teams participeren.
Een deelnemend GRZ-team bestaat uit een vijftal professionals, bestaande uit één specialist ouderengeneeskunde, één (coördinerende) verpleegkundige/verzorgende, twee behandeldisciplines een een vijfde teamlid naar eigen keuze. Dit team vormt de verbindende schakel met de rest van het revalidatieteam en het management van de eigen instelling.

Schrijf uw team snel in. Het geeft uw afdeling een enorme boost. U kunt hier meer informatie lezen en ook zien welke 30 teams inmiddels al door ons getraind zijn. De inschrijving voor deze cursus verloopt via het secretariaat van GERION. Direct inschrijven voor de cursus DOE HET ZELF? Klik dan hier.

De scholingsdagen voor onze volgende cursus zijn:

  • 02-11-2018 (hele dag)
  • 07-12-2018 (hele dag)
  • 01-02-2019 (ochtend)
  • 07-06-2019 (ochtend)

We hopen uw GRZ-team op vrijdag 2 november 2018 te mogen begroeten op de eerste cursusdag in Amsterdam.