Het TEAM AAN ZET in Swinhove

De GRZ-teams van de afdelingen Aanlegsteiger en Ambachtstaete van Swinhove (Zwijndrecht) hebben hun 4-daagse incompany-training ‘Het TEAM AAN ZET, interdisciplinair samenwerken in de geriatrische revalidatie’ vandaag afgerond. Zij presenteerden aan elkaar en aan bestuur/management hun verbeterplannen voor 1) beter cliëntgericht revalideren, 2) beter doelgericht revalideren en een efficiënter MDO en 3) activerend revalidatieklimaat.

De teams hadden originele presentaties en oogsten veel waardering van het aanwezige bestuur en management van Swinhove. Studio GRZ heeft het proces begeleid, maar de teams zijn vanaf nu echt zelf aan zet. De randvoorwaarden zijn geschetst, het management gaat de teams faciliteren en de doelen zijn duidelijk. Wij hebben er vertrouwen in en wensen jullie veel succes bij de verdere implementatie van de verbeteringen.

Een impressie van de incompany-training in Swinhove: