Nieuw blog Romke van Balen

Op 21 juni organiseerde Studio GRZ de Expeditie ‘Meten in de GRZ’ in het LUMC/Leiden. Daar lieten prof. dr. Wilco Achterberg en dr. Romke van Balen zien wat het belang is van ‘Meten’ in de geriatrische revalidatie. In aansluiting op deze Expeditie schreef Romke het blog ‘Meten, Weten, Verbeteren, de Geriatrische Revalidatie in versnelling’. Romke is specialist ouderengeneeskunde bij Laurens (Rotterdam) en senior onderzoeker bij het LUMC (Leiden).
In het blog doet hij een oproep aan GRZ-instellingen om aan te sluiten bij het Meetplan.

Studio GRZ ondersteunt zijn initiatieven om ‘meten’ een geïntegreerd onderdeel te laten zijn van doelgerichte en adequate cliëntgerichte geriatrische revalidatie en biedt GRZ-instellingen incompany-trainingen aan ter ondersteuning van het implementeren van het gebruik van meetinstrumenten.

Wilt u met uw instelling ook participeren. Stuur dan een bericht naar info@studioGRZ.nl. Wij brengen u dan in contact met Romke van Balen.

Het blog van dr. Romke van Balen kunt u hier lezen.

Romke van Balen schreef samen met Wilco Achterberg (LUMC) en Roland van Peppen (Studio GRZ) een artikel in het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde (TvO) over de basisset meetinstrumenten in de GRZ. Dit artikel staat op onze website en kunt u hier gratis downloaden.