Het Team is nu Echt aan zet

De GRZ-teams Intermezzo en Regina Pacis van Attent Zorg en Behandeling hebben op enthousiaste wijze de derde incompany-trainingsdag afgerond. Door middel van het uitwisselen van beelden over ‘wat is revalideren?’ en het vorm geven van uitgangspunten is de basis gelegd voor een nieuwe attitude en uitvoering van geriatrische revalidatie in Attent. De uitgangspunten zijn gebaseerd op interdisciplinair samenwerken, cliëntgericht revalideren, doelgericht revalideren en optimaliseren van het revalidatieklimaat.

 

Er ligt een sterke basis. De GRZ-teams gaan gebaseerd op de door hen zelf geformuleerde uitgangspunten een plan maken en uitvoeren en dit in september aan het management en bestuur presenteren. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat en hebben alle vertrouwen dat deze enthousiaste teamleden met inspireerde verbetersuggesties gaan komen.

Meer informatie over deze incompanytraining kunt u hier lezen.