Stormachtige bijeenkomst Leernetwerk GROEI voor professionals

Het Leernetwerk GROEI (Geriatrische Revalidatie Ontwikkeling En Implementatie) groeit. Inmiddels zijn 18 organisaties aangesloten die met elkaar hun geriatrische revalidatie willen verbeteren. Gisteren kwamen de professionals van deze organisaties weer bijeen om de thema’s ‘Thuis verder Revalideren’ (ambulante revalidatie) en Mantelzorgparticipatie verder met elkaar uit te diepen, inspirerende voorbeelden uit te wisselen en me elkaar vervolgstappen te bedenken.

Elke organisatie is bij deze halfjaarlijkse bijeenkomsten met twee ‘vaste’ professionals vertegenwoordigd in dit netwerk. Dit keer zaten we op de rooftop-etage van Hotel Inntel middenin Utrecht en hadden we naast de inhoudelijke frisse wind in onze ruimte ook een prachtig zicht op de langsrazende herfststorm Ciarán.

We willen Pieta Wilterdink (zelfstandige), Anouk Kars & Tirsa de Wit (Vivium) en Miriam van der Zee (ZuidOostZorg) bedanken voor hun presentaties en uiteraard alle aanwezige professionals van Amaris, Careyn, Eemsdelta, De Hoven, De Zorggroep, Evean, Laurens, Marente, Sensire, Vilente, ViVa!Zorggroep, Vivium, Warande en ZuidOostZorg.

En de volgende keer, in april 2024, zijn Aafje, Amstelring, Magenta en WVO er weer bij.

Een ander onderdeel van het Leernetwerk GROEI zijn de Ovalen-Tafelbijeenkomsten voor managers/directeuren van de aangesloten GR-organisaties. Vanaf dit jaar zijn deze ook opengesteld voor managers die (nog) niet zijn aangesloten bij GROEI. In de laatste twee weken vinden vier Ovalen-Tafelbijeenkomsten plaats in de regio’s West, Zuid, Noord & Oost.