Ovalen Tafelbijeenkomsten Managers GR: Nieuwe Stijl in 3 regio’s

Studio GRZ organiseert al enkele jaren Ovalen Tafelbijeenkomsten voor managers die werkzaam zijn in de kortdurende zorg / geriatrische revalidatie. Tijdens deze bijeenkomsten worden vraagstukken en actuele ontwikkelingen besproken die relevant zijn voor de bedrijfsvoering van GR-organisaties. Het afgelopen jaar waren deze bijeenkomsten online en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers aan het leernetwerk GROEI (Geriatrische Revalidatie Ontwikkeling En Implementatie).    

Na de zomer gaan we het gezelschap managers uitbreiden door de ‘fysieke’ ovalen tafelbijeenkomsten ook open te stellen voor andere GR-managers uit ons netwerk. Dit heeft als voordeel dat er nog meer verbreding en verdieping komt in de gesprekken. Als we elkaar weer op locatie gaan treffen willen we de reistijd enigszins beperken. We kiezen daarom om na de zomer 2023 drie verschillende ovalen tafel-regio’s te gaan organiseren.

We organiseren dan een bijeenkomst Noord, een bijeenkomst Zuid en een bijeenkomst West. 

Het karakter van de bijeenkomst blijft ‘halen en brengen’ door actief participerende managers. 

We zijn benieuwd of jij als manager hier een actieve bijdrage aan wilt leveren. Heb je belangstelling om bij een van deze ovalen tafels aan te sluiten? Meld je dan aan.  Dat kan door een mail met toelichting te sturen naar info@studioGRZ.nl