Verslag van Jaarcongres GR in Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie

Ook dit jaar was een redacteur van het Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie aanwezig tijdens het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2023. Redacteur Ank Mollema had aangeven graag een verslag te willen maken van dit congres. Deze week kregen we het toegestuurd. Het artikel is gepubliceerd in de maart-editie-2023 van het tijdschrift. Leuk om op deze manier weer even terug te blikken.
Het 5-pagina tellend verslag wordt als volgt ingeleid:

Na twee online-congressen vanwege de toen geldende coronamaatregelen, kan het congres dit jaar op 27 januari gelukkig weer live plaatsvinden. Iedereen is hier blijkbaar erg blij mee, want eind december 2022 was het congres dan ook al volgeboekt. Het thema voor het congres is Vernieuwen & Veranderen. Dat we binnen onze sector moeten veranderen en vernieuwen staat inmiddels wel vast.

Het volledige verslag kun je hier lezen.

verslag eindigt met een mooie quote:

Benieuwd welke innovaties en veranderingen het vol- gende Jaarcongres Geriatrische Revalidatie kent. Tot vrijdag 26 januari 2024.

Ank Mollema tijdens het maken van haar verslag