Nieuw blog door Artificial Intelligence

Studio GRZ is ervan overtuigd dat technologische veranderingen ook hun intrede gaan doen in de geriatrische revalidatie. We kwamen in onze zoektocht de Open Artificial Intelligence Chatbot ChatGPT tegen.

De kans is groot dat jij hier ook al van gehoord hebt. ChatGPT is een recente ontwikkeling die nu al enorme gevolgen heeft. 

Artificial intelligence is niet nieuw. Het bestaat al jaren. Maar de huidige techniek maakt beter bruikbaar voor velen van ons. Het is heel eenvoudig en eigenlijk ook wel een beetje eng. Vanuit het ‘niets’ wordt iets gemaakt waar we voorheen best lang voor moesten gaan zitten.

Wij namen de proef op de som.

We vroegen de chatbot een blog te schrijven over de toekomst van de geriatrische revalidatie. Na het geven van de opdracht vindt een fascinerend schouwspel onder jouw ogen plaats. Teksten worden in rap tempo gegenereerd. Het eindresultaat is in minder dan een minuut gemaakt. We presenteren deze tekst ongewijzigd als nieuw blog op onze pagina. Klik hier om het te lezen.

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties. Is het een representatief blog. Staan er onwaarheden in? Had het beter gekund? Is OpenAI een bedreiging voor onze toekomstige blogschrijvers? Laat het ons weten. Schrijf jouw reactie onder het bericht op ons LinkedIn-account.