Nieuwe themadag: Gezonde Voeding & Beweging in de Revalidatie

Op vrijdag 14 april 2023 vindt de themadag ‘Gezonde Voeding & Beweging in de Revalidatie‘ plaats in het FIGI-Theater in Zeist. Een dag voor fysiotherapeuten, diëtisten, verzorgenden, verpleegkundigen, artsen, logopedisten en andere revalidatieprofessionals. Ben jij er straks bij?

Bij het revalideren van mensen in de (geriatrische) revalidatie wordt de relatie tussen goede voeding en gezond bewegen steeds meer onderkend. Daarom geven we deze thematiek op 14 april veel aandacht.

Afbraak van spierweefsel (sarcopenie) ligt na een CVA, amputatie of operatie op de loer, resulterend in o.a. verminderde spierkracht, verminderde loopsnelheid en een verhoogd risico op vallen, al dan niet gepaard gaande met botbreuken. 

Daarom is aandacht voor de combinatie ‘voeding en beweging’ een interdisciplinaire aangelegenheid! Verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, artsen, logopedisten, diëtisten en andere revalidatieprofessionals moeten samenwerken om de functionele toestand van de revalidant te optimaliseren!

Om deze reden hebben we een nieuwe themadag georganiseerd. Een dag waarop je te weten komt hoe je jouw revalidanten nog beter kunt ondersteunen? Zoek jij handvatten, vind je het leuk collega’s te treffen die deze thema’s ook interessant vinden en ben je benieuwd naar nieuwe inzichten? Dan is de Themadag ‘Gezonde Voeding & Beweging in de Revalidatie‘ echt iets voor jou.

De inschrijving is geopend.

Voor meer informatie en inschrijving: klik hier