Masterclasses voor Managers GR/ELV afgerond

De 5-daagse masterclasses voor managers werkzaam in de geriatrische revalidatie en eerstelijnsverblijf is vrijdag 7 oktober 2022 zeer succesvol afgerond. De managers gaan op pad met een tools om de revalidatie/herstel op hun locaties te verbeteren. Na een uitgebreide interne analyse, een blikverruimende externe oriëntatie, een sterkte/zwakte-analyse presenteerde elke deelnemer op deze laatste dag een haalbaar jaarplan. De managers bleken een prettig klankbord voor elkaar zodat inspirerende ideeën en dilemma’s in een veilige en vertrouwde omgeving konden gedeeld. Zij waardeerden deze 5-daagse masterclasses met een gemiddelde van 9.2 en gingen huiswaarts met een goed doordacht en uitvoerbaar jaarplan. De deelnemende managers blijven elkaar de komende tijd benutten bij hun vervolgstappen in hun ontstane intervisiegroep. Wij hopen ze op de Managementdag Geriatrische Revalidatie op 9 juni 2023 weer te treffen.

Heb jij ook interesse in deze masterclasses voor managers die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie en het eerstelijnsverblijf? We starten op 12 mei 2023 weer met een nieuwe reeks. Voor deze 5e editie is de inschrijving al geopend. Klik hier voor meer informatie en/of inschrijving.

Foto-impressie van de 4e editie Masterclasses Managers GR