Managementdag Geriatrische Revalidatie 2023

Op vrijdag 9 juni 2023 de Managementdag Geriatrische Revalidatie 2023 plaats.  Op deze dag zijn managers geriatrische revalidatie samen met specialisten ouderengeneeskunde van harte uitgenodigd om kennis te delen met experts en collega’s over actuele thema’s in de geriatrische revalidatie.

managementdag GR

Informatie

Nadere informatie volgt later.

Er is maximaal plaats voor 100 deelnemers. De vorige edities wasren al snel uitverkocht. Wij stimuleren de Managers GR om samen met hun specialist ouderengeneeskunde (SO) te komen, zodat daarmee al tijdens deze Managementdag afstemming plaats vindt over de toekomstige inhoudelijke koers van uw GR-instelling. Samen inschrijven (MT & SO) kan via een gereduceerd duo-ticket. Managers GR of specialisten ouderengeneeskunde die alleen zichzelf willen inschrijven kiezen, kunnen dat doen via het solo-ticket. Zie Inschrijven.

Programma

Het programma is in de maak. Nadere informatie volgt in de loop van 2023.

 
Wij hopen u op 17 september 2021 welkom te mogen heten.

Sprekers

Spreker

volgt

Spreker

volgt

Spreker

volgt

Spreker

volgt

Arnold Jongenburger

Studio GRZ Wrap-up

Roland van Peppen

Studio GRZ Dagvoorzitter

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de Managementdag GR 2023? Kom als manager samen met de specialist ouderengeneeskunde en schrijf dan in via het duo-ticket’. Managers of specialisten ouderengeneeskunde die liever alleen willen komen kunnen een solo-ticket bestellen.

De registratie opent in de loop van 2023.

Locatie

Volgt

 

Foto-impressie van Managementdagen GR 2019 en 2021

Datum

Vrijdag 9 juni 2023,
van 9.30-16.30 uur

Locatie

Volgt

Kosten

Volgt

Max. deelnemers

100 personen

Accreditatie

Er is geen accreditatie aangevraagd