Leren Modereren

Kim Coppes is al vijf jaar dagvoorzitter op ons Jaarcongres Geriatrische Revalidatie. Vanwege de enorm enthousiaste reacties en de goede evaluaties hebben we Kim voor volgend jaar ook alweer vastgelegd. Kim is zelf ook enthousiast over de wijze waarop ons jaarcongres altijd verloopt en is er graag weer bij! Dat horen we graag!

Nu is het zo dat Kim al jaren de training ‘Leren Modereren’ geeft, waarin je leert om beter gesprekken te voeren, te interviewen, bijeenkomsten voor te zitten of zelfs soms dagvoorzitter te zijn. Meetings, voorlichtingsavonden, trainingen, ze worden allemaal beter van goed modereren. Dus dat leek Kim voor velen van jullie toepasselijk.

Omdat Kim zeer gesteld is op onze beroepsgroep in de totale breedte en ze met Leren Modereren ook jubileert, 10 jaar alweer, wil ze jullie graag 10 % vriendenkorting geven op de training in dit seizoen. Die edities lopen snel vol, maar ze hoopt jullie te zien en zet even Studio GRZ bij je aanmelding ( zie website).