eHealth in de geriatrische revalidatie

Vier enthousiaste koppels uit vier verschillende GR-organisaties zijn op Landgoed Zonheuvel (Doorn) gestart met de 4-daagse training ‘Samen Werken aan eHealth in de geriatrische revalidatie (GR)’. Deze koppels uit ambitieuze GR-organisaties gaan samen met vakkundige docenten eHealth in hun organisatie opzetten of verder ontwikkelen. 

Deze training is een samenwerkingsverband tussen Studio GRZ en het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid-Holland (UNC-ZH). 

De eerste dag stond in het teken van het belang van het hebben van een visie op eHealth, de onderbouwing van eHealth in de GR, overzichten waar je inspiratie kunt opdoen over eHealth en het zoeken naar het antwoord op de vraag ‘waarom juist dit project?’. 

Aan het eind van dag 1 zijn de eerste contouren van de projectopdrachten/projectplannen al zichtbaar geworden. Deze worden nu wordt voorgelegd aan management en GR-team in hun organisaties. Goede start van een nieuwe training. 

De koppels uit Groenhuysen, Land van Horne, Magentazorg en Van Neynsel en de docenten Leonoor van Dam van Isselt, Maarten Wirtz en Roland van Peppen kijken uit naar dag 2.