Kan eHealth helpen in de geriatrische revalidatie?

Uit de nieuwsbrief van het UNC-ZH:

De geriatrische revalidatie heeft de afgelopen periode een enorme prestatie geleverd. Steeds meer revalidanten worden behandeld met minder middelen. Om cliënten optimale kwaliteit van zorg te kunnen blijven bieden is het voor zorgprofessionals van belang vakbekwaam te worden en te blijven. Technologie is daarin in toenemende mate belangrijk en de technologische ontwikkelingen gaan snel. Een toekomstbestendige zorgprofessional moet open staan voor zorgtechnologie en er vertrouwd mee zijn. Bovendien is de uitdaging om meer te doen met hetzelfde personeel en dezelfde middelen meer dan ooit van belang.

Technologie en eHealth worden vaak genoemd als belangrijk hulpmiddel om deze uitdaging aan te gaan. Het UNC-ZH doet daarom onderzoek naar wat de huidige stand van zaken is en welke vervolgstappen de sector kunnen gaan helpen. In samenwerking met Studio GRZ heeft het UNC-ZH deze ingrediënten, aangevuld met good-practices en belangrijke do’s en don’ts voor implementatie, samengebracht in de training “Samen Werken aan eHealth in de geriatrische revalidatie“. 

Heeft jouw organisatie goede eHealth-ideeën en wil je deze projectmatig verder implementeren? Of heb je nog geen concrete ideeën, maar wil je je wel verder oriënteren op de mogelijkheden van technologie of eHealth? Schrijf je dan hier in voor deze training. De training gaat in september 2021 van start. Met 10% korting voor UNC-ZH-leden. Stuur voor inschrijving een bericht naar info@studioGRZ.nl zodat zij de 10% korting in de factuur kunnen verwerken.

De training is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie en aan de slag willen met eHealth. Met een heldere visie op eHealth is jouw organisatie beter voorbereid op de toekomst van de geriatrische revalidatie. Bovendien is dit een unieke training omdat je als duo vanuit jouw GR-instelling deze cursus volgt en samen een op-maat route opstelt voor het ontwikkelen en (verder) implementeren van eHealth met steun van het management.

Heb je interesse in deze training? Klik hier voor meer informatie en inschrijving. Je neemt samen met een collega uit jouw organisatie deel aan deze training. Inschrijven doe je als duo. Kom je liever alleen? Dat kan natuurlijk ook, maar vinden wij minder effectief.

Meer informatie over het belang van het op de juiste manier toepassen en implementeren van eHealth in de geriatrische revalidatie kun je hier zien in de vlog van prof. dr. Wilco Achterberg.

Vlog ‘Het belang van eHealth in de geriatrische revalidatie’ door prof. dr. Wilco Achterberg