Aan de slag met kortdurende herstelgerichte zorg

ZonMw heeft de aanbevelingen uit het onderzoeksrapport ‘Varen op ervaringen van zorgvragers, mantelzorgers en zorgverleners’ deze week gepresenteerd als factsheet. Hierin zijn 7 aanbevelingen van cliënten voor zorgverleners uitgelicht.

Het onderzoek is recent uitgevoerd door Amsterdam UMC en Studio GRZ en richtte zich op ervaringen van zorgvragers, mantelzorgers en zorgverleners die zijn opgedaan in de drie zorgvormen geriatrische revalidatie (GR), eerstelijnsverblijf (ELV) en geneeskundige zorg voor specifieke patiëntengroepen (GZSP).

In het factsheet zijn quotes opgenomen uit de onderzoek. Deze quotes zijn gekoppeld aan concrete aanbevelingen uit net onderzoeksrapport ‘Varen op Ervaringen’. Het factsheet is getiteld: ‘Aan de slag met kortdurende herstelgerichte zorg’. Wil u het factsheet bekijken? Klik dan hier.
Het onderzoeksrapport kunt u vinden bij ‘Publicaties‘ op deze website.