Vragen uit de geriatrische revalidatiepraktijk

Tijdens het Jaarcongres GRZ 2021 op 29 januari 2021 willen we met een aantal professionals uit de geriatrische revalidatie in gesprek over vragen of dilemma’s die leven in de dagelijkse praktijk.

Studio GRZ wil jou uitdagen die vraag of dat dilemma in te dienen, zodat het besproken kan worden door een panel met deskundige revalidatieprofessionals. Daarmee kunnen we een aanzet geven tot een verbetering van de kwaliteit van de revalidatie op jouw werkplek.

Heb jij een vraag uit jouw dagelijkse revalidatiepraktijk die je altijd al had willen stellen? En wil je die vraag of dat dilemma voorleggen aan collega’s uit de geriatrische revalidatie?
Schroom dan niet. Noteer deze vraag en dien ‘m snel in. Dat kan als ‘comment’ op LinkedIn of via mail naar jaarcongres@studiogrz.nl

Denk bijvoorbeeld aan een ‘hoe betrek je de mantelzorger’?, ‘hoe krijg ik de revalidant in beweging’?, ‘welk meetinstrument gebruik je om A,B of C te meten?’ Of heb je een ethisch dilemma? Laat het weten. Met elkaar vinden we misschien een antwoord.

Ook als je niet aanwezig bent op het Jaarcongres GRZ kun je natuurlijk een vraag indienen. Mocht je er toch bij willen zijn, er zijn nog congrestickets beschikbaar. Dat is het voordeel van een online-congres. Inschrijven kan bijna tot de laatste dag. 

We zien jou en jouw vraag of dilemma graag tegemoet.

Arnold Jongenburger & Roland van Peppen

De tafel waar jouw vraag of dilemma besproken gaat worden