Jaarcongres GRZ 2021: overvol en dynamisch

Inmiddels hebben meer dan 300 deelnemers zich ingeschreven voor het Jaarcongres GRZ 2021. Het voordeel van een online-editie is dat we niet ‘uitverkocht’ kunnen raken. Voorgaande jaren moesten we veel revalidatieprofessionals en managers teleurstellen. Dit jaar hoeft dat niet. Dus wil je erbij zijn? Het kan nog. Het congres is op 29 januari. Schrijf nog snel in via www.jaarcongresGRZ.nl

De afgelopen weken hebben we al informatie verspreid over het inhoudelijke programma en de sprekers die via keynote-lezingen, video-vlogs of webinars interessante thema’s over het vakgebied ‘geriatrische revalidatie’ presenteren. 

Wat we nog niet hebben vermeld, is dat Julie Scott speciaal voor jullie een Jaarcongreslied heeft gemaakt dat ze tijdens het congres zal laten horen. Zij luistert gedurende die dag het congres met muzikale intermezzo’s op. Ook zijn prof. dr. Wilco Achterberg en prof. Dr. Anne Visser-Meily bereid gevonden om samen met jullie de presentatie van Derick Wade vanuit Engeland na te beschouwen. Wij weten inmiddels ook wie de Jaarcongres GRZ Award 2021 heeft gewonnen. Die award wordt tijdens het congres ‘live’ aan de winnaars uitgereikt. We konden al melden dat Studio GRZ het nieuwe boek ‘Het Team Aan Zet’ zal presenteren en dat elke deelnemer dit boek ook krijgt toegestuurd. Het boek wordt in een congresbox aan elke deelnemer gezonden en gedurende de afgelopen weken is deze congresbox steeds beter gevuld.

Verder hebben we gisteren de studio bezocht waar we het congres met de sprekers gaan opnemen zodat de deelnemers deze congres-stream via het ‘Let’s get digital’-platform kunnen ontvangen. Ook hebben we een ‘app’ gecreëerd waarin deelnemers voorafgaand aan het jaarcongres al geïnformeerd worden over het programma. In die app gaan af en toe ‘100-seconden-boodschappen’ gestuurd worden van experts uit het revalidatiedomein en kun je alvast afspraken met andere deelnemers maken.

Kortom een overvol dynamisch pakket. Een congres waarbij je als revalidatieprofessional, manager, bestuurder -of welke functie je ook bekleedt- niet mag ontbreken. We heten je graag via onze online-lobby van harte welkom op 29 januari 2021. Tot dan.  

Een van onze studio-settings voor het Jaarcongres GRZ 2021
Een groot deel van de sprekers van het Jaarcongres GRZ 2021