Jaarcongres GRZ 2021 heeft dit jaar veel te bieden

Op vrijdag 29 januari 2021 vindt het 5e Jaarcongres GRZ plaats. Dit jaar vanwege de geldende coronamaatregelen volledig online. Zoals deelnemers van het Jaarcongres GRZ weten is dit congres jaarlijks een enerverend evenement met een dynamisch en divers programma.

In deze editie verzorgen zeven interessante sprekers het kernprogramma (Bianca Buurman, Leonoor van Dam van Isselt, Hans Drenth, Jorit Meesters, Bart Visser, Ellen Vreeburg en Derick Wade). Zij belichten thema’s die van belang zijn voor jouw werk als revalidatieprofessional.

Ter afwisseling verzorgen vier recent in 2020 gepromoveerde revalidatie-onderzoekers gedurende de dag een videovlog met een praktische tip of inspirerend voorbeeld (Britta Nijsse, Eline Scholten, Stijn Voeten en Roderick Wondergem) waar je direct op jouw werkplek mee aan de slag kunt.

Daarnaast hebben zes experts speciaal voor het Jaarcongres GRZ 2021 een webinar gemaakt met een toepasbaar inhoudelijk thema (Miranda Bok, Bianca Buijck, Aafke de Groot, Cees Hertogh, Simon Mooijaart en Lian Tijsen). Thema’s die je op jouw werkplek goed kunt gebruiken.

En dat is nog niet alles. 
Er zijn muzikale intermezzo’s (Julie Scott), een professionele dagvoorzitter (Kim Coppes), de uitreiking van de Jaarcongres GRZ Award (genomineerde blijven nog even geheim), partnerpresentaties (Roosterplatform, Gerimedica, Ipsen, Livit, Revalidatieplanners) en de presentatie van het nieuwe boek over geriatrische revalidatie ‘Het Team Aan Zet’ (Arnold Jongenburger en Roland van Peppen) …. en elke deelnemer aan het Jaarcongres ontvangt een gratis exemplaar van dit boek. 

We zijn er samen met de Raad van Advies (Wilco Achterberg, Jos Schols, Anne Visser-Meily en Marco Wisse) ook dit jaar weer in geslaagd een afwisselend en boeiend programma samen te stellen.

Er zijn inmiddels al ruim 200 deelnemers die het congres online gaan volgen. De online-deelname wordt ondersteund door een professioneel platform. Online-deelnemers wonen het congres interactief bij via dit speciaal voor het Jaarcongres GRZ ingerichte platform. Via dit platform ben je ‘live’ aanwezig in de zaal van NBC Nieuwegein waar de presentaties, discussies, debatten etc. door een professioneel camerateam worden gestreamd. Op dat platform kun je als deelnemer ook chatten, een afspraak maken met een andere deelnemer of virtueel koffiedrinken met collega’s. Ook kun je ‘meedoen’ met de sprekers en krijg je extra inhoudelijke content tot jouw beschikking.

Kortom het wordt weer een dag die je als professional in de geriatrische revalidatie niet kunt missen. Een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Voor iedereen die zich als professional of manager wil blijven ontwikkelen. 

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nog snel in. Dat kan via de website www.jaarcongresGRZ.nl en klik dan op ‘Registreren’. 

Wij heten je dan op 29 januari 2021 persoonlijk en virtueel van harte welkom.
Arnold Jongenburger & Roland van Peppen