Nieuw blog Bianca Buijck

Vorig jaar won de GRZ E-cademy de Jaarcongres GRZ Award 2020. De E-academy ontving hiermee naast een hoop exposure ook een gratis toegangsticket voor het komend Jaarcongres op 29 januari 2021 en een zorgvuldig geselecteerde boekenplank van de eventpartner Roosterplatform.

Studio GRZ vroeg zich af hoe het nu, bijna een jaar later, voorstaat met de GRZ E-cademy. Wij vroegen Bianca Buijck, één van de initiatiefnemers van de GRZ E-cademy, of zij een blog wilde schrijven, waarin we nader geïnformeerd konden worden over de huidige stand van zaken.

Bianca is vlak voor de kerst in de pen geklommen en stuurde ons het blog ‘Op een dag was er GRZ E-cademy’. Leuk om daar in jouw ‘kerstreces’ tijdens de komende dagen eens goed voor te gaan zitten. Klik hier om het volledige blog te lezen.

Studio GRZ maakt zelf geen deel uit van de GRZ E-cademy. Zij faciliteert de E-cademy alleen door het beschikbaar stellen van een inlogmogelijkheid via een button op onze website van Studio GRZ.

Wil je meer weten over de GRZ E-cademy of heb je hen iets te melden?
Stuur dan een mail naar info@grzecademy.nl