Nieuw boek over geriatrische revalidatie

De afgelopen zomer hebben Roland van Peppen en Arnold Jongenburger hard gewerkt om een nieuw boek te schrijven over Geriatrische Revalidatie met praktische aanbevelingen voor professionals werkzaam in de geriatrische revalidatie.

Dit boek met als titel Het Team Aan Zet wordt op het Jaarcongres GRZ op 29 januari 2021 officieel gepresenteerd. Tijdens het congres zullen de thema’s uit dit boek aandacht krijgen in de diverse presentaties van de inhoudelijk zeer interessante sprekers.

Het goede nieuws is dat elke deelnemer aan dit Jaarcongres een gratis exemplaar ontvangt. 

Dus als je nog niet hebt ingeschreven voor dit online Jaarcongres GRZ, twijfel dan niet te lang en schrijf in. Dat kan via www.jaarcongresGRZ.nl

Vanaf 29 januari 2021 kan het boek ook via de website van Studio GRZ besteld worden.